Aankoopproces Tickets

De Buurtverkoop voor Tomorrowland 2024 is afgelopen.

 

Buurttickets

Als inwoner van Boom of Rumst kreeg je exclusief toegang tot verschillende soorten Buurttickets: Voordeeltickets en Garantietickets. Je kan één ticket per persoon/per Tomorrowland Account aankopen, oftewel een Voordeelticket, oftewel een Garantieticket. Het verkoopsmoment voor Buurttickets liep van 12 januari 2024 om 19:00 tot en met 15 januari 2024 om 18:00. Elke festivaldag zal ticket en identiteitskaart gecheckt worden, om te verzekeren dat tickets niet worden doorgegeven.


Voordeeltickets 

Dit zijn tickets aan een goedkoper tarief. Met je digitaal Voordeelticket, kan je je fysiek Voordeelticket afhalen in de Schorre tijdens het Afhaalmoment. Meer informatie over het Afhaalmoment en het afhalen van je Treasure Case (doosje) zal binnenkort beschikbaar zijn. 

Je Tomorrowland Bracelet (toegangsbandje) ontvang je, op vertoon van je fysieke ticket en je identiteitskaart, aan de hoofdingang van Tomorrowland bij de "Boom/Rumst" kassa. Enkel met deze Bracelet heb je toegang tot Tomorrowland.

Dit jaar worden er zowel dagtickets als Full Madness Passes (toegang van vrijdag tot en met zondag) aangeboden. Er worden 450 Full Madness Passes en 450 dagtickets per weekend, per gemeente aangeboden.

Hieronder vind je de ticketprijzen:

Dagticket €110
Full Madness Pass €259

Je kan tot en met 30 april een terugbetaling aanvragen van je Voordeelticket. Na die datum is het niet meer mogelijk een terugbetaling aan te vragen. 

 

Garantietickets 

Inwoners van Boom en Rumst kunnen gegarandeerd een Full Madness Pass (weekendticket) voor een weekend naar keuze aankopen aan Belgische tarieven (op de website Belgian Pre-Sale prijzen), tussen 12 januari 2024 om 19:00 en 15 januari 2024 om 18:00. 

Als Garantieticket kost een Full Madness Pass €304, er wordt een Treasure Case Fee van €13,50 aangerekend. Je Tomorrowland Bracelet (toegangsbandje) ontvang je, op vertoon van je e-ticket en je identiteitskaart, aan de hoofdingang van Tomorrowland bij de "Boom/Rumst" kassa. Enkel met deze Bracelet heb je toegang tot Tomorrowland. Je Treasure Case (doosje) wordt zonder Bracelet per post gestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven bij aankoop.

Zowel voor Voordeel- als Garantietickets zal je identiteitskaart elke dag van je festivalbezoek nagekeken worden, om doorverkoop uit te sluiten. 

 

Ticketverkoop

Hieronder vind je een overzicht van de stappen die je moet nemen om een buurtticket te kopen:

STAP 1: Tomorrowland Account
Log in of maak een Tomorrowland Account aan via my.tomorrowland.com voor 8 januari met postcode in Boom of Rumst. Indien je al een Tomorrowland Account hebt, raden we je aan je adres na te kijken.

STAP 2: Ticketverkoop
Op de dag van de ticketverkoop zal er een link naar de ticketshop beschikbaar zijn in je Tomorrowland Account. Ga naar je Tomorrowland Account en klik op de link. Check duidelijk op voorhand de verschillende soorten tickets zodat je je niet vergist van tickettype of weekend. 

STAP 3: Persoonlijke gegevens
Controleer jouw persoonlijke gegevens.

STAP 4: Betaling
Je moet onmiddellijk na bestelling betalen, anders zal je bestelling geannuleerd worden en gaan deze tickets automatisch terug in verkoop. 

Controleer het saldo en de transactielimiet van de kaart die je wil gebruiken tijdens de verkoop en of je betalingen binnen België kan uitvoeren. Indien dit niet het geval is, contacteer dan je bank. Mislukte betalingen worden niet opnieuw verwerkt, de tickets worden onmiddellijk vrijgegeven.

Je kan alle betaalmethoden onderaan deze pagina terugvinden.

STAP 5: Confirmatie email 
Na betaling ontvang je de bevestigingsmail van jouw order. In deze bevestigingsmail vind je jouw order nummer. Deze komt mogelijks in je spam-folder terecht. Bewaar deze email tot het einde van het festival. 

STAP 6: Controle door dienst Bevolking

Voordeel- en Garantietickets zijn voorbehouden voor de directe buren van het festival: inwoners van Boom en Rumst. Daarom wordt er op de aankoop van tickets een extra controle uitgevoerd.

  • De dienst Bevolking van jouw gemeente kijkt de ingevulde gegevens na. Indien je niet afkomstig bent van Boom of Rumst, wordt je ticket geannuleerd.
  • Tickets kunnen niet doorgegeven worden aan familie of vrienden. Bij het afhalen en tijdens Tomorrowland vergelijken we de naam op het ticket met de gegevens op je identiteitskaart. Komt dit niet overeen, dan wordt de toegang geweigerd en het ticket geannuleerd zonder terugbetaling.

STAP 7: Tomorrowland Bracelets/fysiek ticket

​Je Tomorrowland Bracelet (toegangsbandje) ontvang je, op vertoon van je fysieke ticket en je identiteitskaart, aan de hoofdingang van Tomorrowland bij de "Boom/Rumst" kassa. Enkel met deze Bracelet heb je toegang tot Tomorrowland.

STAP 8: Geniet van Tomorrowland!

 

Belangrijke info

  • Enkel wie voor 8 januari 2024 een Tomorrowland Account (my.tomorrowland.com) aanmaakt met postcode in Boom of Rumst vindt de ticketlink in zijn persoonlijke account.
  • Je moet meerderjarig zijn (18 jaar zijn of worden in 2024) om toegang te hebben tot Tomorrowland.
  • Je keuze is definitief. Omwisselen naar een ander weekend is nadien niet meer mogelijk.
  • Dit jaar zullen zowel houders van Garantietickets als Voordeeltickets hun Tomorrowland Bracelet moeten ophalen aan de ingang van het festival, op de dag van hun (eerste) festivalbezoek. Elke dag zal ticket en identiteitskaart gecheckt worden, om te verzekeren dat tickets niet worden doorgegeven.

 

Betaalmethodes

Hieronder vind je een overzicht van de betaalmethodes die worden geaccepteerd in de ticketshop:

Bancontact iDeal
   
   
Visa
enkel kredietkaart
MasterCard
enkel kredietkaart
   
   
Apple Pay Sofort
   
   
Payconiq Carte Bancaire