You're about to leave this page

One World Radio stream will be stopped if you leave this page.

Stay on this page Open page in new tab

Leave page & Stop stream

BUURTFEEST

Op woensdag 24 juli 2019, pal tussen de 2 festivalweekends, geven we 10.000 buurtbewoners van Aartselaar, Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle en Willebroek een unieke blik op Tomorrowland.

Onder begeleiding van een gids maak je kennis met de belangrijkste podia en meest opvallende plekjes. Met kinderanimatie, merchandising, muziek, hapjes en drankjes is het buurtfeest uitgegroeid tot een supergezellige namiddag voor jong en oud. Wie plaatsneemt in het reuzenrad kan het hele gebeuren overschouwen vanop 55m hoogte! 

Waar en wanneer?  

Je bezoek start aan de hoofdingang in de Schommelei. Iedereen is welkom vanaf 13 uur. Afsluiten doen we om 22 uur. Bij je aanmelding voor het buurtfeest kies je een tijdstip waarbinnen je de rondleiding zal volgen. Dit zijn de verschillende timeslots: 

  • 13u30 - 15u00
  • 15u00 – 16u30
  • 16u30 – 18.00
  • 18u00 – 19u30
  • 19u30 – 21u00
     

Inschrijven?  

Dat kan van 27 juni 2019 om 20 uur tot 4 juli 2019 om 19 uur (tenzij eerder volzet) via my.tomorrowland.com. Enkel als geregistreerde buur kan je deelnemen aan het buurtfeest. 

Nog geen Tomorrowland Account? Maak die dan aan voor 25  juni. 

Belangrijk: 

  • Per account kan je maximum vijf personen inschrijven. Die moeten allemaal woonachtig zijn in Boom of Rumst. Inwoners uit Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle en Willebroek maken gebruik van een apart registratieformulier.
  • Inschrijven is verplicht vanaf drie jaar.
  • Dubbele registraties zijn ongeldig.

Bevestiging 

Indien je gegevens en die van de andere ingeschreven personen overeenstemmen met die van de Dienst Bevolking ontvang je een bevestigingsmail. Kort voor het buurtfeest krijgt elke deelnemer een e-ticket. Toon dat samen met je identiteitskaart aan de ingang en ... het feest kan beginnen. Welkom!

Vragen? 

Zet ze op mail en stuur ze naar loveyourneighbours@tomorrowland.com. We helpen je graag verder.