Welkom

Beste buur,

Het is een uitzonderlijke en uitdagende tijd voor ons allen.

Samen met onze People of Tomorrow, onze medewerkers en onze buren is het onze gezamenlijke missie om elkaar te steunen, hoop te geven en uit te kijken naar een mooie toekomst die ons allen terug zal verbinden.  Dát is de basis van onze filosofie; net zoals jullie mee de basis zijn van Tomorrowland.

We werken samen met heel veel gedreven en gepassioneerde mensen aan alle voorbereidingen voor Tomorrowland 2020 om zo hopelijk een nieuw fantastisch hoofdstuk te kunnen schrijven, maar er is voor iedereen vandaag enorm veel onzekerheid en er zijn veel vraagtekens omdat niemand echt weet hoe de wereld er over een paar maanden uit zal zien. 

Het spreekt voor zich dat het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van onze buren, onze  “People of Tomorrow”, onze partners, de artiesten en ons team onze topprioriteit zijn. 

Tijdens al onze voorbereidingen volgen we de overheidsinstructies op de voet en de komende weken zullen deze instructies bepalend zijn voor onze keuzes.  Uiteraard hopen we van harte dat we een zomer vol liefde, unity en vriendschap met jullie kunnen beleven.  

We willen iedereen oproepen om de richtlijnen van de overheid nauwgezet op te volgen. Blijf thuis, was je handen en houd afstand van elkaar. Voor jezelf en je naasten zorgen, is zorgen voor de toekomst.

We zullen jullie de volgende weken informeren via tomorrowland.com of via onze buurtwebsite of neem contact op met buurt@tomorrowland.be

We kunnen deze uitdagende periode enkel met liefde voor elkaar en veel solidariteit doorkomen.  We spreken onze dank uit voor het harde werk van iedereen in de zorgsector, het Tomorrowland team, onze dierbare leveranciers en partners én niet te vergeten :  jullie, onze buren. 

Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever.

Tomorrowland