You're about to leave this page

One World Radio stream will be stopped if you leave this page.

Stay on this page Open page in new tab

Leave page & Stop stream

Welkom 

Ben jij een inwoner van Boom of Rumst? En ben je op zoek naar informatie over Tomorrowland 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website krijg je als buurtbewoner meer uitleg over onder andere de ticketverkoop en het jaarlijkse buurtfeest. Lees aandachtig verder want de vijftiende editie van Tomorrowland brengt enkele belangrijke nieuwigheden met zich mee. Welkom!

  • Weekend 1: 19, 20 ,21 juli 2019
  • Weekend 2: 26, 27, 28 juli 2019

 

NIEUWE AANPAK

Elk jaar opnieuw zijn we aangenaam verrast door de grote belangstelling vanuit Boom en Rumst. Om de steeds groeiende vraag naar informatie te beantwoorden en de inschrijvingen voor onze activiteiten in goede banen te leiden, kozen we voor een nieuwe aanpak: énkel als geregistreerde buur kan je deelnemen aan de ticketverkoop en het buurtfeest.

NOG NIET GEREGISTREERD?

Ga naar my.tomorrowland.com en maak je Tomorrowland Account aan door het invullen van je persoonlijke gegevens. Indien deze overeenkomen met die van de Dienst Bevolking van jouw gemeente, word je officieel geregistreerd als onze ‘buur in 2019’. Je ontvangt hiervoor een bevestigingsmail. Eens je geregistreerd bent, moet je nadien nergens nog je gegevens ingeven. 

Indien je al een Tomorrowland Account hebt aangemaakt, worden jouw gegevens automatisch verzonden naar de Dienst Bevolking.