Η ιδέα

Γεφυρώνεται το Βέλγιο με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω μιας ζωντανής σύνδεσης με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, όπου Έλληνες και ξένοι DJ’s ενώνονται στη σκηνή του UNITE, δημιουργώντας τη μαγική ατμόσφαιρα του Tomorrowland: Αυτό είναι το Unite with Tomorrowland.

Ένα event

όπου το σκηνικό θα είναι εμπνευσμένο από το Tomorrowland (σε μια προσαρμοσμένη σκηνή, με ειδική διαμόρφωση και εφέ) σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο Line-up  διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών. Δεν είναι απλώς ένα livestream, είναι ένα μοναδικό show πού σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την πραγματικότητα.

Ζωντανή Σύνδεση

Η ζωντανή σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, δίνει την ευκαιρία στους ‘People of Tomorrow’ να συνδεθούν με τους επισκέπτες στα ..,ιερά Χώματα του Βελγίου, αλλά και το αντίστροφο.

Το show θα αναμεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από όλες τις χώρες του UNITE With Tomorrowland, για να τονωθεί η αίσθηση της ενότητας.

Προσθέτοντας αυτή την επιπλέον διάσταση στη live & διαδραστική ροή του Tomorrowland, δημιουργείται ένα ανεπανάληπτο event.

Στις 27 Ιουλίου 2019, τα shows 3 headliners θα αναμεταδοθόύν ζωντανά - από την κεντρική σκηνή - στο μοναδικό UNITE With Tomorrowland stage. Ειδικά εφέ θα συγχρονιστούν με το υπερθέαμα του Βελγίου, προσθέτοντας ιδιαίτερη αξία στην παγκοσμίως μοναδική αυτή σύνδεση.