You're about to leave this page

One World Radio stream will be stopped if you leave this page.

Stay on this page Open page in new tab

Leave page & Stop stream

Enkele gemeenten van de Rupelstreek hebben niet tijdig de accounts kunnen controleren. Daarom zullen alle inwoners die voor 10 januari 2019 een account hebben gemaakt, toegang krijgen tot de Rupelstreek verkoop. Na de ticketverkoop worden alle ticketkopers gecontroleerd op een geldige aankoop.
Accounts die na 10 januari zijn aangemaakt, krijgen geen toegang tot de Rupelstreek ticketverkoop. 

Ticketverkoop

Als je wil deelnemen aan de ticketverkoop moest je Tomorrowland Account aangemaakt zijn vóór 10 januari 2019. Enkel dan krijg je een link op je persoonlijke account waarmee je een ticket voor Tomorrowland in huis kan halen nog voor de officiële voorverkoop van start gaat. 

Indien je al een Tomorrowland Account had aangemaakt in 2018, worden jouw gegevens automatisch verzonden naar de Dienst Bevolking.
 

Start Ticketverkoop

Maandag 21 januari 2019, 20h00 
 

Aantal

Je kan maximum 4 tickets bestellen per account. Opgelet: alle personen moeten woonachtig zijn in Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle of Willebroek. Vul alle gegevens correct in. Ze moeten volledig overeenstemmen met die van de Dienst Bevolking van de betreffende gemeente.
 

Prijs

De prijs is het normale Belgische tarief:

Full Madness Pass
(combiticket)
€ 249,00 + 11,50 Treasure Case Fee 
Magnificent Greens Package 
(combiticket + camping)
€ 321,00 + 11,50 Treasure Case Fee

 

Voorwaarden

  • De beschikbare tickets kunnen alleen gekocht worden door meerderjarige inwoners van Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle of Willebroek(18 jaar zijn/worden in 2019).
  • Enkel wie zich registreerde als buur vóór 10 januari 2019 vindt de ticketlink in zijn persoonlijke account (my.tomorrowland.com).
  • Tickets mogen niet doorgegeven worden aan familie of vrienden. Je naam komt op het ticket te staan en moet overeenkomen met de gegevens op je identiteitskaart. 
     

Betalen 

De betaling van je ticket gebeurt meteen en volledig online. Er worden geen betalingskosten aangerekend. Treasure Cases en Bracelets worden enkele weken voor het festival naar het thuisadres gestuurd.