Ticketverkoop

Deelnemen aan de ticketverkoop kan uitsluitend met een Tomorrowland Account. Enkel dan ontvang je een link waarmee je jouw ticket voor Tomorrowland kan bemachtigen, nog voor de start van de reguliere voorverkoop.

 

 • Nog geen account? Maak het aan vóór 9 januari 2020.
 • Heb je al een account? Check zeker of je persoonlijke gegevens nog correct zijn.

Tomorrowland Account

 

Voordeeltickets en Garantietickets

Per weekend worden 750 voordeeltickets gereserveerd voor zowel inwoners van Boom als Rumst. Dus 3.000 in totaal! Het gaat om tickets aan een goedkoper tarief. Het voordeeltarief is enkel geldig op een Full Madness Pass. Dat is een combiticket waarmee je toegang krijgt tot het festival op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Daarnaast kunnen alle geregistreerde buren een ticket aankopen aan het tarief van de Belgische voorverkoop, een zogenaamd garantieticket. Je kan kiezen tussen een dagticket, een Full Madness Pass (combiticket) of een Magnificent Greens Package (combi ticket + camping).      
 

Startdata verkoop

Verkoop voordeeltickets: 10 januari 2020  om 20 uur
Verkoop garantietickets: 10 januari 2020 , na de voordeeltickets, tot 13 januari 2020 om 19 uur

 

Prijzen

 • Prijs voordeelticket (combiticket): € 178,00 i.p.v. € 249,00 
  Alle fees zijn inbegrepen in de voordeelticketprijs. 
 • Prijs Garantietickets (Belgisch tarief): 
Dagticket € 105,50 + 12,50 Treasure Case Fee
Full Madness Pass € 249,00 + 12,50 Treasure Case Fee
Magnificent Greens Package € 324,00 + 12,50 Treasure Case Fee

 

Betalen en afhalen 

De betaling gebeurt meteen en volledig online. Er worden geen betalingskosten aangerekend. Binnen de 24 uur krijg je een bevestigingsmail. 

Voordeeltickets
Met je bevestigingsmail kan je jouw voordeelticket afhalen in Congrescentrum de Pitte, de Schorre. Je Treasure Case pik je kort voor het festival op in het buurthuis (meer info later). Je Bracelet moet je op de dag van je bezoek aan Tomorrowland afhalen aan de kassa Boom/Rumst.

Garantietickets 
Kocht je een garantieticket? Dan wordt alles kort naar je thuis gestuurd (meer info later.)

 

CONTROLE

 • Je gemeente controleert de ingevulde gegevens. Op die manier kunnen voordeel- en garantietickets enkel gekocht worden door meerderjarige inwoners van Boom en Rumst (18 jaar zijn/worden in 2020). 
 • Tickets kunnen niet doorgegeven worden aan familie of vrienden. Bij het afhalen en tijdens Tomorrowland vergelijken we de naam op het ticket met de gegevens op je identiteitskaart. Komt dit niet overeen, dan wordt de toegang geweigerd en het ticket geannuleerd zonder terugbetaling.
   

Belangrijke info

 • Enkel wie zich registreert als buur voor 9 januari 2020 vindt de ticketlink in zijn Tomorrowland Account. 
 • Het is niet toegelaten om zowel een voordeelticket als een garantieticket aan te kopen. 
 • Eén account = één ticket. Het is niet mogelijk om een ticket aan te kopen voor iemand anders. 
 • Een voordeelticket is een ticket voor een volledig weekend naar keuze. Opgelet: je keuze is definitief. Wisselen tussen weekend één of twee is nadien niet mogelijk. 
 • Een garantieticket is een ticket voor een volledig weekend of een dag naar keuze. Ook deze keuze is definitief. 
   

Mogelijkheid tot terugbetaling 

Voordeeltickets

Je kan je ticket inruilen aan de kassa Boom/Rumst bij de ingang van Tomorrowland. Op vertoon van het ticket en je identiteitskaart ontvang je een refund. Het is niet mogelijk om al eerder een terugbetaling te krijgen. 

Garantietickets

Wil je je ticket niet meer gebruiken? Plaats het dan op de Exchange Desk. Meer informatie hierover vind je op de bezoekerswebsite vanaf maart.