You're about to leave this page

One World Radio stream will be stopped if you leave this page.

Stay on this page Open page in new tab

Leave page & Stop stream

De ticketverkoop voor voordeel- en garantietickets is afgelopen. Het was mogelijk om garantietickets aan te kopen tot zondag 20 januari 2019, 19u00 CET. 

Ticketverkoop

Als je wil deelnemen aan de ticketverkoop moest je Tomorrowland Account aangemaakt zijn vóór 10 januari 2019. Enkel dan ontvang je een link op je persoonlijke account waarmee je een ticket voor Tomorrowland in huis kan halen nog voor de officiële voorverkoop van start gaat. 

Indien je al een Tomorrowland Account had aangemaakt in 2018, worden jouw gegevens automatisch verzonden naar de Dienst Bevolking. Je wordt op de hoogte gebracht van zodra je toegang hebt tot het buurtaccount. 

 

Voordeeltickets en Garantietickets

Per weekend worden 750 voordeeltickets gereserveerd voor zowel inwoners van Boom als Rumst. Dus 3.000 in totaal! Het gaat om tickets aan een goedkoper tarief. Het voordeeltarief is enkel geldig op een Full Madness Pass. Dat is een combiticket waarmee je toegang krijgt tot het festival op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Daarnaast kunnen alle geregistreerde buren een ticket aankopen aan het tarief van de Belgische voorverkoop, een zogenaamd garantieticket. Je kan kiezen tussen een dagticket, een Full Madness Pass (combiticket) of een Magnificent Greens Package (combi ticket + camping).      
 

Startdata verkoop

Verkoop voordeeltickets: 18 januari 2019 om 20 uur
Verkoop garantietickets: 18 januari 2019, na de voordeeltickets, tot 20 januari 2019 om 19 uur

 

Prijzen

 • Prijs voordeelticket (combiticket): € 178,00 i.p.v. € 249,00 
  Alle fees zijn inbegrepen in de voordeelticketprijs. 
 • Prijs Garantietickets: 
Dagticket € 105,50 + 11,50 Treasure Case Fee
Full Madness Pass € 249,00 + 11,50 Treasure Case Fee
Magnificent Greens Package € 321,00 + 11,50 Treasure Case Fee

 

Voorwaarden

 • De beschikbare voordeel- en garantietickets kunnen alleen gekocht worden door meerderjarige inwoners van Boom en Rumst (18 jaar zijn/worden in 2019).
 • Enkel wie zich registreerde als buur vóór 10 januari 2019 vindt de ticketlink in zijn persoonlijke account.
 • Het is niet mogelijk om zowel een voordeelticket als een garantieticket aan te kopen. 
 • Geen van beiden kan doorgegeven worden aan familie of vrienden. Je naam komt op het ticket te staan en moet overeenkomen met de gegevens op je identiteitskaart. 
 • Eén account = één ticket. Het is niet mogelijk om een ticket aan te kopen voor iemand anders.
   

Betalen en afhalen 

De betaling van een voordeelticket en garantieticket gebeurt meteen en volledig online. Er worden geen betalingskosten aangerekend. Na betaling ontvang je binnen de 24uur een bevestigingsmail. 

Voordeeltickets
Op zaterdag 30 maart 2019 kan je jouw voordeelticket afhalen in Congrescentrum de Pitte, de Schorre. De kopers van een voordeelticket kunnen hun Treasure Case kort voor het festival oppikken in het buurthuis. Je bracelet moet je op de dag van je bezoek aan Tomorrowland ophalen aan de kassa Boom/Rumst.

Garantietickets 
Kocht je een garantieticket? Dan wordt alles kort voor het festival naar je thuis gestuurd.